Monday, April 16, 2018

Sóc gai des dels disset (Catalan Edition) descargar PDF Pau Bielsa


Descargar PDF Leer en línea



John Smith és rebut en audiència pel president: “Us presento el darrer giny en material bèl•lic, la bomba W”—i per a què serveix?—fa el president. Aquesta bomba—diu el general Smith—distingeix els bons dels dolents, i un cop cau sobre caus de terroristes, mata només aquells inconfessats que han seguit la doctrina del mal i no se n’han penedit.
Convençut de la bondat del giny, el president decideix provar l’arma per primer cop damunt de sòl enemic, i per tal de fer-ho, s’inventa un motiu de guerra i els ataca.
Atemorit, el poble espera la nova bomba que els haurà de batejar, que distingirà entre ells qui és bo i qui és dolent. El poble, atemorit, espera.
I arriba l’hora D, l’hora de llançar la bomba W; els avions se situen estratègicament sobrevolant un mercat concorregut al costat d’un hospital, i a l’ordre del general, la llencen. Mor tothom que hi havia, al mercat i a l’hospital.
“Tants dolents hi havia allà sota?” Pregunta el president al general John Smith. A això, John Smith respon: “Si es preocupaven d’anar al mercat i de guarir-se a l’hospital, vol dir que tenien gana i estaven.
Descargar Sóc gai des dels disset (Catalan Edition) PDF and EPUB
[Descargar] Sóc gai des dels disset (Catalan Edition) PDF Pau Bielsa
Book Sóc gai des dels disset (Catalan Edition) Descargar eBook Pdf Epub, Libro eBook
Sóc gai des dels disset (Catalan Edition) pdf Pau Bielsa

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.